Konco-konco

Rabu, 30 November 2011

sakit lagi

hurm.. dah pagi rupanya... awal aku bangun ari ni.. mana idaknya, Lukman.. My X-roomate awal pagi dah ketuk pintu. dia nak pinjam something kat aku... padahal badan aku sangatlah lemah nak bangun pagi ni... napa lemah?? malam tadi aku g klinik Azmi.. kat area seksyen 16... aku ambik injection sebijik.. hahaha... badan sakit la.. bengkak2.. alahan... but, sebenarnya dah agak lama aku xkena benda ni.. ingatkan dah ok dah... rupanya ish!!! x ok lagi!! 

dalam kul 10 malam macam tu aku dah rasa gatal-gatal badan... so xpe.. aku biarkan je.. lagipun time tu meeting.. ingatkan gatal biasa2 je... lepas je meeting habis dah naik satu badan dah.... aku dah mcm beruk dah time tu.. siyes aku cakap gatal giler...aku balik bilik cepat2.. sampai bilik RO dekat bilik aku tu rosak... aiyo! macamana mau minum air ni... sebab dr penah cakap.. kalau dah rasa gatal2 minum air banyak2... aku roger adik aku kat atas.. minta belikan air... Thanks sebab belikan air tuk aku... siap dengan dilevery lagi tu... 

dah pukul 12 lebih... maybe kul 1 pagi kot... aku dah xbleh blah... xtahan dah ni...


zap!Kak Qila online...!! fb nyer... nilah peluang aku menggunakan khidmat felo!!! hahaha

Kak Qila, nak g klinik... badan bengkak!!

JOm!!!

sampai klinik... dr tu cakap... Meh bagi injeksen... dah MACAM ALIEN dah saya tengok!!! dia kata aku ALIEN... xpe2... nasib bek time tu aku gatal dan perlu khidmat dia... kalau x, aku dah bagi tumbukan penuh bermadu dah.. hahaha.... lepas tu balik bilik... buka semua yang ada kat badan aku... zap!!! LUKMAN!! MEH SAPU UBAT BADAN AKU.. dia pon dengan penuh caring sapu ubat satu badan aku.. nasib ko la Lukman dah tgk satu badan aku... 

amekaw badan aku yang bengkak-bengkak!!!









lepas lukman sapu ubat...




apa pun.. Thanks buat Lukman yang sapu ubat... buat adik yang hantar air... kak Qila, dayah dan Syafawati yang hantar g klinik... walaupon Syafa n dayah kejanya gelakkan aku je pon....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...