Konco-konco

Isnin, 24 Oktober 2011

Salam semua....

rasanya sudah lama ejan ndak update ini belok... biasalah kalau sudah balik kampung kan... intenet pun nah tau-tau jaklah macamana... kalau mau mengonline tepaksa ke bandar baru saitu tenampak kau yang intenet... hahaha... 

ok... hari ni ejan mau kongsi pasal kehidupan ejan sejak dua menjak ni... baru-baru ni ejan sempat jugak ke Perak walaupun dalam keadaan yang sangat daif... dalam erti kata lain miskin yang ketandusan kewangan... hahaha... yelah, kata orang, kalau terima pelawaan dan ajakan seseorang, jangan mudah untuk terima dan jangan suka hati mau tolak... sebabnya peluang datang sekali dalam kehidupan kita ni... kalau berulang tu kira nasib badanlah untung kan...

















itu kisah aku di Perak... minggu lepas plak aku terlibat dengan SUKEM 2011... sukan universiti aku la...

pertama sekali aku kecewa sangat sebab terlalu bizi sampai x tahu bila ada pemilihan untuk bola tampar... bukan pro pun nak main volleyball... tapi kalau setakat mengisi kekosongan yang ada tu mampu lagi la... hahaha... lepas tu bila acara olahraga, aku memberanikan diri untuk lari 1500 meter... acara lama aku sejak time form 4. time form 4 tu aku dapat no 3 jak... hahaha... bila sukem bebaru ni ambik ko xde number... laju gila dorang lari.. aku macam nak maki-maki jak... hahaha... then bila tiba acara feberet aku.. 4X400 meter... aku dah buat yang terbaik bersama kawan-kawan aku yang lain... Lan Hasan (partner lama), Haiqal (baru kenal walaupun bilik dia depan bilik aku je... selama ni tegur kat dalam bilik air jak kalau terserempak.. hahaha) dan Mizi (pelajar tahun satu)... kami dapat number 3 jak... huhu.. mungkin bukan rezeki... tapi aku puas hati lah sebab aku dah buat yang terbaik dan aku rasa malam tu adalah my best performance... hahaha... chaiyok! chaiyok!

nah! hadiah untuk kamu semua....


ok lah... setakat ni dulu... gua mau mandi and solat maghrib... dah lambat dah nie....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...