Konco-konco

Khamis, 7 Julai 2011

Balik Kampung!!!!

Hahahahahaha!!! Aku mau gelak sampai terguling2 boleh ka??? hahaha... gembira sangat-sangat dan seolah-olah xpercaya dengan apa yang sedang berlaku dalam hidup aku hari ni... kenapa?? mengapa?? 

Mana tak gembiranya bila dapat balik kampung halaman yang sudah hampir satu tahun aku tinggalkan!!

sekarang ni dah pukul 4.56 pagi.. aku masih menanti pintu check in dibuka untuk aku check in masuk... ponat den menunggu dari tadi... mana tidak nya... kul 3.30 lagi aku dah sampai LCCT ini.. padahal flight pukul 7 pagi.. yelah, kita ni mengharap orang hantar kita kan.. so, bila2 dia free ikut jaklah janji sampai tempat yang dituju.. dah kawan aku kata nak hantar area kul 2 pagi.. ikut jak la.. terima kasih kepada dia yang dimaksudkan...

herm, pukul berapa la pintu ni nak dibuka nie... bohsan dah ni duduk bercampur dengan rakyat asing ni... hahaha!! Nek apa jan?? AIR ASIA JAK!! hahaha... air asia pon air asia lah... janji sampai sandakan... 

siang semalam aku pegi ke petaling street ngan kawan laam aku.. SAFRIN SAFAR!! wow! bukan alang-alang lagi kami dua orang shoping sampai xingat dunia... last2 dia yang tegur aku supaya balik! kalau x balik memang habis duit aku jawabnya...

then tadi kul 11 malam aku keluar lagi g downtown.. lagi shopping!! hahaha... tapi murah jak shopping tadi.. 3 barang dengan harga 34 ringgit jak... hak2...

hai... ramainya orang.... ngantuk lagi nie...




ambik korang.. muka tembam!!! argh!!! pasti aku kena kutuk ni sampai kampung nanti!!!

MAK!!! EJAN RINDU MAK!!! BAPA JUGAK!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...