Konco-konco

Isnin, 27 Jun 2011

entah

Apa makna semua perasaan ini? adui... aku pun xfaham.. kenapa aku cari dia saat2 aku sunyi macam nie.. hahaha... memang betul kata semua orang.. SINGLE? memang satu istilah yang sukar untuk orang percaya untuk mengungkapkan status aku... aku memang xsesuai dengan status single... hahahaha.. setiap kali chat, sembang, call or lepak2 ngan member2 semua akan tanya.. sapa girlfren skg? dan setiap kali aku kata aku SINGLE... semua agak gelak dan senyum sinis... sambil membuat muka tak pecaya... KO SINGLE?? XPECAYA AKU.. lebih kurang mcm tulah mereka akan sindir aku...

hahahaha... kelakar x? memang sangat kelakar kan... hahaha... but itulah realitinya sekarang... aku dah memang single...

untuk kali ini aku masih dalam usaha menagih cinta kekasih lama aku yang sudah aku tinggalkan hampir tiga tahun lepas.. napa tinggalkan?? sebab ego sendiri... kesilapan sendiri dan sikap sendiri... huhuhu... aku masih dalam usaha untuk memenangi hatinya... tapi xtaulah semua ni berjaya atau tidak.. doakan je lah...

Malam tadi kami calling n macam besa bertikam lidah... dia kata aku nak test je kat dia.. x serious pon... xtau la... dia tanya siapa ZAWANIE? kenapa aku pernah tulis kat blog pasal ZAWANIE? seolah2 aku cinta mati ngan dia... ok...

khas buat dia... ZAWANIE adalah seorang wanita yang bagi aku harapan yang sangat tinggi... dia yang hadir dalam hidup aku... kami kenal setahun yang lalu... lebih kurang bulan April 2010. dia dan aku sangat rapat sekali. Aku tido dia kejutkan aku. bangunkan aku dari tidur semata-mata nak jumpa aku. g study sama2. g library sama2. kalau aku xpegi ngan dia, dia akan buat ayat2 merajuk dia... selama 4 bulan dia layan aku dan bagi aku harapan. sehinggalah aku tertarik dari dia... but, after 4 bulan dia gtau yang dia milik orang. sampai aku diserang seawal pukul 2 pagi oleh kekasihnya. k! harap puas hati...

macam ni lah... its up to u kalau u nak terima atau x. dah banyak kali dah usahakan... u tetap bagi jawapan yang sama. u akan ungkit kisah 3 tahun lepas n takut untuk cuba kehidupan yang baru... walaupun u tau yang dalam hati u ada i je kan.... herm...sampai mati pon u xkan dapat tipu perasaan tu. 

hahaha.. malam tadi telinga memang panas sangat bila u sekali lagi ungkit kisah tiga tahun lepas. its enough k! dah tiga tahun kot dan benda tu xterjadi lagi. penat dengar benda yang sama. cukuplah main tarik tali. its hard to me.

1 ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...