Konco-konco

Khamis, 19 Mei 2011

stress

STRESS! STRESS! STRESS!

kenapa stress ni ejan??? apa yang buat ejan stress??

entahlah apa yang buat ejan stress... ejan xdapat chat lagi ngan dia... dah lah duduk jauh... malam ni dia tak online lagi... ejan rindukan dia... tolonglah ejan... macamana nak tangani masalah ni?

Herm... Lupa lak nak bagi salam... Assalamualaikum semua.... aku tak tahu kenapa perasaan aku semakin menjadi-jadi sejak beberapa hari ini... semua ini sebab perkenalan aku ngan si dia yang baru sahaja aku kenal... Adakah aku bakal mengubah status single aku kepada couple buat kali seterusnya???

Sejak aku kenal ngan dia... beberapa hari yang lepas... aku selalu jak usha gambar dia... aku dah download dah semua gambar dia kat FB letak kat laptop aku... kenapa aku buat macam tu??? sebab aku amat tertarik dengan dia... entahlah! walaupun aku belum jumpa lagi ngan dia... sekadar dalam maya jak... tapi hatiku berkata aku dah jatuh hati ngan dia... 


siapa orangnya???

siapa orangnya akan aku beritahu kemudian... sebab sekrang ni kami belum declare apa2 lagi... just sembang2 jak dalam YM... kalau semua ok... Tuhan pun mengizinkan semuanya... nanti aku akan bagi tahu jugak kat korang semua... 

Tapi percayalah aku amat tertarik ngan dia...


ANDAI KAU TERCIPTA UNTUKKU....
IZINKAN AKU MENGHIRUP CINTAMU...

3 ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...