Konco-konco

Sabtu, 14 Mei 2011

makan karok

Fuh! boring-boring di hujung minggu macam ni memang best bila dapat keluar ramai2 dengan member2 yang lain... hari ni dapat keluar dengan kak qila, dayah, syafa dan irfan. sebenarnya, semalam dah rancang nak kuar g mandi kat Sg. Gabai... tapi atas masalah2 tertentu rancangan itu terpaksa dibatalkan... so, x jadik g Sg. Gabai.. aku mandi je kat tandas KTHO yang dah semakin cantik dinaiktaraf baru-baru nie... huhuhuhu...

bermula daripada status aku yang menampakkan kebohsanan aku telah membawa kepada hari yang menghiburkan bagi diri aku ni....



so, kitorang pun kuar g makan.... makan punya makan.... zap! kitorang makan kat.....

RESTORAN PECELELE!!!

sedap gak tempat ni.. aku makan tambah nasik kot tadi... lain kali aku nak makan lagi kat sini.. memang sedap... sesuai dengan citarasa aku... wahahahaha....





lepas jak dari makan... aku pun ajak semua dorang g karok... zap2!!!

dari kiri: Irfan, Syafawati, Kak Qila dan Dayah



dah penat nyanyi dah time nie...

kitorang karok dua jam kot... sampai lenguh anak tekak nyanyi lagu tadi... tak boleh tahan syafawati masuk karok pakai baju kurung... wahahahaha... apappun, memang best ar tadi... tq banyak2 sebab layan aku release tension!!!





2 ulasan:

  1. bongek r ko ijan.. lex sudaaa.. biase r 2.. ingt org pkai bju kurg xley karok kew...hahaaaa...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...