Konco-konco

Selasa, 17 Mei 2011

kenapa aku penat?

selamat petang semua... herm... bangun-bangun je dari tidoterus capai laptop update aku punya belok yang indah permai ini... Herm....

Macamana aku boleh tertido petang tadi..?? sedangkan aku dah janji dengan semua orang nak g joging... Apa benda yang sangat memenatkan aku sehingga aku sangat penat ari ni?? aku pon xtau napa??? kalau nak kata sebab jalan2 malam tadi.... herm... aku balik2 je terus tido... wahahaha... 

Jalan2???

Malam tadi???

Aku g mana???

huhuhuhu! korang nak tahu jugak ker?? ala, tempat tu xmenarik sangat pun... dah 4 kali dah pegi tempat tu... wahahahaha....

Jeng2!!!






pegi I-CITY je pun... huahuhauhuahua.... herm.. kepada rakan2 lain tu... kalau nak pegi lagi ajak jak aku ni k... sedia untuk berkhidmat bagi kamu korang semua... wahahaha....

dan hari ini plak aku just kuar ke Cafe bantu dayah menyiapkan kerja-kerja akhir selepas program Jom Masuk Universiti...



owh! aku lupa! hari ni aku basuh cadar biru kesayangan aku rupanya.... patutlah aku tertido!!! rupanya cadar sangat wangi....



oklah... aku nak kongsikan ngan korang semua pasal AF9 hari ini... ni salah seorang pelajar AF9... Hazama... semua orang dah kenal kot... dia ni memang dah artis pun.... nyanyi ngan Meet Uncle Hussein... huahuhaua... tapi sora dia memang best ar...rasanya dia juara untuk AF kali nie....

1 ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...