Konco-konco

Isnin, 30 Mei 2011

kenangan sepanjang lalu...

Assalamualaikum semua... sory semua... dah lama tak update belok ini... apapun, terima kasih kerana sudi mengikuti perkembangan belok ini dari awal sehinggalah sekarang...

sepanjang kebelakangan ini ejan sibuk dengan beberapa esaimen yang membanjiri hidup ejan.. wahahaha...ayat xbleh blah... MEMBANJIRI ye... huhuhu... so, malas lah nak update2 segala bagai belok ejan nie... lagipun sekarang ni ejan dah ada dua belok... satu ini dan satu lagi belok untuk penulisan kreatif yang wajib mengadakan belok... huhuhu...

ok! kenangan sepanjang beberapa hari yang lepas...

1st: ejan nak gtau yang ejan ada bertandang ke Himpunan Sejuta Belia pada hari sabtu yang lepas... 28 Mei 2011... tapi sorylah takde benda yang ejan bleh kongsi kat sini sebab ejan tak bawa kamera time tu... huhuhu...

2nd: ejan sangat kecewa dengan planning ejan yang tidak menjadi untuk ke Bukit Broga buat kali ketiga!!! entah bila agaknya ejan akan baik ke sana... herm...

huhu.. dan untuk hari ini pulak... penuh dengan kuliah... 

1st: 10.00-12.00
2nd: 2.00-4.00
3rd: 5.00-7.00

penat siut.... tapi yang paling best... sempat jugak ejan posing dalam bilik dalam kesibukan hari ni... gambar-gambar ni ejan ambik selepas kuliah wacana dan khalayak media dalam pukul 4.30 ptg ar mcm tu..




Apapun, ejan nak kongsikan di sini, ejan ada seseorang yang rasa memang sesuai untuk ejan... dan ejan amat menyayanginya sejak pertama perkenalan dengannya... bayangkan ejan mengalirkan airmata bila terpisah dengannaya dan bagi ejan... dialah orang yang pertama membuatkan ejan menangis apabila merasakan diri ejan jauh dari dia... saya sayang dia... 

ini cincin yang dia berikan  kepada ejan tanda perkenalan kami berdua... tambah lagi satu cincin di jari ejan...



Ejan nak gtau yang airmata itu bukti kasih sayang ejan yang tercipta khas untuk dirinya... ni ada satu video yang ejan nak kongsikan dengan semua...





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...