Konco-konco

Rabu, 18 Mei 2011

cerita pasal ***** *****

wah... tengok entri title pun macam kira gempak je kan entri kali ni... AWEK JAUH?? AWEK??

Adakah ejan kembali dilamun cinta??? ngan siapa?? apa kaitan dengan awek jauh??? huhuhu... persoalan demi persoalan timbul dibenak fikiran korang semua?? huhuhu... Hanya Allah saja mengetahui kisah sebenarnya...



Nak citer ke tak?? Nak citer ke tak...???



herm...





macam rasa bersalah plak kalau citer... tapi tangan dan jari ni macam nak citer je kat korang...



Ayyoo!!



ok2...


ejan citer k....



Baru-baru ni aku ada kenal sorang budak ni... dia kira oklah... kitorang pun semakin rapat dan rapat dan rapat... sebab satu program ar... then, dia kenalkan dengan sorang ni... 


Argh!!! apa yang aku citer nie??? asal gementar je nak taip ni?? besa tak macam ni pun....


Ok!


lupakan pasal budak kat atas tadi...


baru-baru ni ada sorang gadis.. wah! Gadis! yelah... gadis la... abis tu takkan nak paggil minah lak kan... xsopan langsung!

ok2... sambung2... gadis ni add aku... dengar citer adik dia yang suh add aku... so, dia pun add aku ar... aku approve je ar... dah orang add kan... lepas tu... aku chat ngan adik dia.. adik dia kata akak dia dah add aku... ***** ***** nama fb dia... huhuhu... aku pun usha la fb tu... 

jeng2! wow! not bad... 

pertama kali tengok gambar dia... fuh! lawanya awek ni... aku pun try2 ar nak kontek2 ngan dia... nak chat ngan dia.. tapi segan lak kan... herm... sampailah malam tadi... aku beranikan diri aku sebagai seorang lelaki memulakan chatting ngan dia... 

chat punya chat tanya dia ada skype ker tak... dia pun bagi... then, dia kata skype ada prob... so, kitorang pun add YM... so, bermulalah borak kitorang malam tadi... bila dah start chating tu... lebih kurang kul 1 pagi kot... makin rancak lak... aku chat ngan dia... dia pun ok je... yang paling best.... dia ni bila dengar azan je terus stop n tunaikan solat... aku tunggulah... 



Aik?? kul 1 pagi ada azan?? huhuhu...



di manakah dia berada???



hahahah!! rahsia... nanti kalau ada masa aku citer lagi pasal dia k...


aku dah mla dah jatuh hati kat dia... kitorang borak2 lagi dan borak lagi... best giler!


saling kenal2... dan makin rapat...


herm... rasanya setakat itu je kot untuk malam ni... nanti aku citer lagi pasal dia k... sebelum tu... aku nak kongsi gambar dia ngan korang....




huhuhu... semoga perkenalan ini bercambah menjadi sebuah taman yang indah.... 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...