Konco-konco

Ahad, 24 April 2011

joging di pagi ahad

Fuh! betul kata orang kan... sesuatu benda yang kita hajatkan tu akan tercapai jugak suatu hari kalau kita betul-betul nakkan benda tu dengan hati yang ikhlas... huhuhu... apsal aku pagi-pagi dah bagi tazkirah nie?? huhu... hari ini antara hari yang paling bahagia dan menghiburkan buat aku... nak tahu kenapa??? ni bukan main2 ni! bukan gembira seperti 2 hari lepas tu... yang ni betul2... huhuhu... 


aku sangat gembira sebab hari ini niat aku nak JOGING PAGI untuk semester ini dah tercapai walaupun pergi tiada berteman... huhuhu... nasib baik ada kamera... ada jugak teman aku nak g joging pagi ni... huhuhu... ekcely, aku belum tidur lagi sejak semalam sebab study ngan aziz dan zairil pasal METODOLOGI PENYELIDIKAN... esok paper tu... huhuhu... so, kitorang pun study sampai subuh tadi... 

nak dijadikan cerita... awal subuh badan rasa lenguh giler tahap cipanzi... tambah lagi kepala aku pening... so, aku landing jap kat atas katil lepas habis solat tadi... pikir2 punya pikir... aku decide nak g joging... aku pos kat FB... huhuhu... lagipun aku teringat akan cabaran FATIMAH AHMED nak joging pagi konon katanya... huhuhu... aku pun ambik fon sms Cik Fatimah, Puan Shuhada [yang ni aku panggil puan sebab selama SATU SEM dia tipu aku kata dah kawen dengan STUDENT FPI... siap tunjuk gambar lagi... entah gambar mana yang dorang kutip tu ntah...] dan syamimi... tapi, tiga-tiga xreply... SAH-SAH MEMBUTA!!! lepas joging tadi dapat sms MIMI jak dia kata dia demam, sebab tu xdapat join... yang dua lagi WA ALLAHU ALAM...

ok... malas nak tulis panjang2... nilah laluan joging aku tadi...

KTHO - KRK - STADIUM UKM - DEWAN GEMILANG - KERIS MAS - DANAU UKM - PINTU B - PADANG UKM - DECTAR - MASJID UKM - FPEND - FKEJUT - KPZ - KIY - KUO - FST - FEP - PTSL - FSSK - KDO - KTHO

ni masa awal2... sebelum start joging... muka ngantuk!

laluan dari KTHO... ni starting point aku!


laluan hadapan Kolej Rahim Kajai...

cabaran pertama... bukit dataran gemilang

sempat lagi usha orang lain joging dalam stadium... apa barang stadium jak??!

lalu depan dataran dan dewan gemilang...

baru jak lalu depan keris mas dan menuju ke danau...

selepas melalui pintu B... ni hadapan padang UKM

padang ragbi

trade mark UKM

kolej kediaman aku semester depan insya-Allah

pemandangan dari tepi dectar....

dectar! dewan yang bakal meninggalkan seribu
makna pada tahun hadapan! Yeay!

Masjid UKM

Melalui Dewan Tun Abdullah Mohd Salleh

Tasik Kejut!

Ni kat laluan nak menaiki Zaba... semua keta kena lalu KIY...
Kerja2 menaik taraf sistem air...

dari atas bukit Highlander!

nice view

bangunan baru FST


cantik x view ni?? aku berenti rehat kat depan ni tadi... so beautiful!

indahnya!

dan ahhhh.... dah sampai kolej semula!
agak letih!


hahahaha... sangat best sekali pagi ini... ok2... aku dah xlarat dah ni... aku nak mulakan sesi tido aku lak... jumpa selepas aku bangun k! babai!


3 ulasan:

  1. huhuhu... jauh ke?? dekat jak tu.... nak join x??? hari selasa pagi nak?? ada berani??

    BalasPadam
  2. jauh r jugak...hehehe...selase ade examla ptg tuh..hehehe..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...