Konco-konco

Jumaat, 4 Mac 2011

semua tentang di sana

hari ni bangun sangat lambat... dalam kul 11 baru dapat bangun.. itupun sebab dapat koling daripada syamimi... dia tanya pasal handycam.. TQ mimi sebab kejutkan aku... aku xlarat sangat nak bangun awal2 pagi... badan sangat lemah... huahuahuahua... lagipun aku dapat MC dua hari sejak semalam... jadi xmaulah paksa diri nak g mana2...

sepatutnya, ari nie ada 3 tugas yang perlu aku selesaikan...

1. pegi makmal geografi ayak tanah...
2. g arkib cari bahan sejarah...
3. pegi kementerian wanita kat bukit perdana ambik cek...

tapi semua xdapat buat sebab aku xlarat... so duk bilik je lah... lagipun, kalau aku jalan nanti, aku takut rebah kat mana2.. then kena masuk ospital lagi... xsuka ospital!!!!

k, lupakan pasal semua tu... sekarang nie dalam kepala hotak aku adalah SANDAKAN!!! xsabar mau balik sandakan dah nie... yeay!!!


xsabar nak makan ikan bakar termurah di Malaysia!!!!


xsabar mau membeli belah di pasaraya termurah di Malaysia!!
harganya xsetanding Giant!!!

nilah tempat aku selalu lepak kalau aku tensen!!! g bandar sandakan,
then g tembok laut dan tengok pemandangan laut...

kadang2 aku naik kat tangga seribu... then kat atas tu boleh tengok
pemandangan bandar sandakan dan laut....

selalunya, kalau aku kaya, aku akan ajak my besfriend forever.. SUPARMAN
makan kat KFC di Giant nie... sebab rumah dia 400 meter je ngan giant nie...

see... nilah sandakan yang teratur dan indah!!!

servay hypermaket!!! tempat aku kerja cari duit sebelum masuk U!!!


n then, aku rindu ini sekolah!!!!

p/s: SANDAKAN! AKU AKAN KEMBALI!!!!







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...