Konco-konco

Sabtu, 19 Mac 2011

Kelakar di McD

dah masuk hari kedua takde internet kat UKM... tapi bukan smeua tempatlah takde internet... yang herannya, Kolej Zaba yang duk nun jauh tu ada je tenet... member siap online lagi setiap ari... sakit ati aku... hahahaha... sebenarnya aku bukan heran sangat diorang dapat online ke tak.. tapi, masalahnya aku nak buat keja aku.. nak cari nama tempatan tumbuh-tumbuhan, nak buat esaimen pelancongan.. semuanya nak perlu akses innternet... boleh lak takde line... time aku nak buat keja xde line... tima aku malas ada je.. boleh online fb 24 jam sehari lagi... haish... 

nak citer pasal apa lagi erk...

hah! nak tau kenapa aku boleh online malam nie??? sebab aku berada di MCD PKNS, Bangi... sebab dah kat UKM dah takde tenet... datang lah sini... hahahaha.... nak tau x citer pasal mcD yang sangat kelakar malam nie....

sebenarnya petang tadi dapat SMS dari Fatimah Ahmed@HG1.... dia ajak g mcD ngan Kak Shuhada Haris@HG2 dan kak aila@HK1... huhuhu... so, dalam kul 9 malam tu kitorang pun p la mcD... hahahaha...

sampai mcD... zapppppp!!!! penuh! ambik ko.. sapa suh datang malam ahad... opkoslah banyak orang .... hahahaha... so, kitorg pun serbu jelah masuk dalam... hahahaha... sampai luar dulu nie... tengok2 xde plug! kitorg pun masuk dalam usha plug g... yelah, kenalah usha plug sebab nak on laptop lama2... nak buat "kerja" lah katakan.... HG1 dan HG2 dah tak senang duduk dah tengok sapa2 yang nak siap makan.... bukan HG-HG je yang dok sebuk usha orang tadi... HK pun join sekali... macam MakCik Guard dah aku tengok.... memang macik pun...!!!

lepas tu ada abg tu dia ngah dating ngan awek dia... HG2 nie pun duk berdiri sebelah dia.... hahaha... tak ke bengang abg tu.. siap lirik mata lagi kat HG2.. padan muka dia.. hahaha... pastu, HK lak... bila dah pasangan tu duk blah... dia g tempat duduk tu letak beg dengan penuh keganasan... tapi dia xsedar yang ada akak dah book tempat tu... siap gaduh lagi.... tapi aku xsempat nak nampak ... sebab aku tengah khusyuk makan mcDeluxe n kentang goreng kegemaran aku... lantak koranglah... dah jumpa tempat gtau aku k... hahahaha

Tiba2, HG1 panggil... ada tempat kat luar mcD.... duduk lah nie.. siap ada plug lagi nak cucuk soket laptop... HG2 pun cepat2 cucuk nak online cepat... tup2!!! hahahaha... plug rosak... hahaha... pastu, kat dalam ada tempat kosong.. so, masuklah kat dalam... ada plug lagi yang kosong... Zap!!! sekali lagi... plug tu xbleh pakai.... hahahahaha... 


kelakar tak???? sekarang nie... tengah tunggu plug mana lagi yang kosong!!! sabar ye semua!!!

HK1@nuraila...




HG1@Fatimah Ahmed

HG2@Shuhada..

HG: Hot-hot Gems
HK: Ho-hot Kurs



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...