Konco-konco

Sabtu, 5 Mac 2011

g mines

Salam...

Hari ni aku sangat hepi dan gumbira... nak tahu apa sebabnya??? huhu.. nantilah saya gtau k...

Hari jumaat... selepas je solat jumaat dalam kul 5 petang macam tu... aku g serdang tempat member aku... ye, member aku lepak2 rumah dia... sebab dah lama xlepak rumah dia kan... then, aku tidolah kat sana satu malam... sebenarnya xnak tido kat sana sebab niat dihati nak g rumah anak2 yatim.. tapi bila tanya semula alolololo.. dah pnuh!!! egak sadis lah.. tapi xpa.. its ok... aku pon stay la kat sana! tido punya tido punya tido... tups! pukul 12 tengah hari [sabtu]!!! ambik ko penangan aku tido sebab terlalu letih dan banyak benda nak pikir... bila tido dengan tenang macam tula keadaannya... huhuhu...

bangun je dari tido...

Eh! Mana member aku ni!!! tengok2 dia kuar dah ngan adik dia... 

-Ko Katne??
-Aku dah kuar... aku kejutkan ko macam mayat je... aku kuar jelah...
-Caish!

pastu... dia balik je aku buat muka tensen aku ar... hahaha... mana tak tensennya.. dahla kuar xgtau aku... kunci pintu dari luar lak tu... bayangkan kalau kebakaran ke apa rumah dia tu! tak ker jadi popular nama aku dalam newspaper nanti! rentung terkunci dari luar!!! hadoih!

tapi aku xjadi marah sebab dia balik umah bawa nasi lemak!! aku pon makanlah nasi tu then aku buat muka sambil cakap kat dia...

-AKU NAK G MINES!
-skrg??
-HA LAH! SEKARANG! 

dia pon akur je.. ok2... jom aku hantar ko...

sampai je Mines, aku jalan sorang2 sampailah kul 5 lebih mcm tu baru aku balik... best giler jalan sorang2... aku kembali kepada hobi asal aku... BERSENDIRI...

~~~~ sebenarnya aku rindu adik2 aku... hepi befday to my brother... ZULHAFIZAN 12 tahun [1 Mac 1999] dan my twin NUR SYAWATI dan SHARUL NAZMIZAN, 7 tahun [3 Mac 2004]~~~~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...