Konco-konco

Rabu, 2 Februari 2011

happy.... hepi... hepy...

sudah pukul 2.48 rupanya.... kenapalah aku masih xdapat tido nie...?? apa jak yang bermain difikiranku nie... rasanya hari semalam(1 Februari 2011) adalah hari yang amat meletihkan aku... tapi hepi gak lah... huhuhu... sebelum terlupa... 1 Februari... hari lahir Mus... 

selamat ari lahir MUS!!!
hah!! dah keliru... mana satu MUS???
of kozlah yang askar tu... kan baju pink-putih tu rumet aku!!! aduyai!!!
Apapun, Selamat Ulang Tahun Kelahiran ke-21 Mustakim... aku xtau eja nama ko... lantak ko lah nak eja macamana sekali pun... semoga berbahagia sentiasa dan ditinggikan sedikit k... huhuhu... maklum jelah kan... huhuhu...

hari ni lak.. 2.2.2011... hari ulang tahun kelahiran sorang lagi budak kecik yang aku doakan benda yang sama... Hepy Befday ke-20 Shazlina Shater!!!

kalau ye pun nak berak...
pilihlah tempat yang sesuai!!!



ok... cukup pasal befday2 nie... huhu.. korang tunggu je saat penyiksaan kalian berdua daripada beta... akan beta kerjakan kalian berdua cukup2... akan beta tarik2 kalian agar direnggangkan sedikit kepanjangan kalian berdua... huhuhu...

hah!!! hari ni g ptsl... sampai kul 1.15 petang... maksud aku semalam lah... 1 februari... huhu... lepas tu.. sebelah petang dalam pukul 2.45 aku n zarina g Jabatan Pelajaran Selangor ngan sorang abang tu.... ekcely, aku xtau nama dia sapa... yang aku tau dia tu sedara zarina... huhuhu... sory ye abg... dah dua kali dah nek keta tu tapi still xtau nama g... kalau abg pompuan tadi sudah tentu tau nama dah... ni laki... xkuasa den nak ingatnye... hahahaha....

perjalanan pun bermula....

bersama zarina....

aku dengan muka dan pakaian skema dowh!

sempat g ambik dua tiga gambar kat situ...








 sebenarnya, kat JPS nie xsampai 15 minit pon rasanya... lepas je berurusan di kaunter 3 tu...
kitorang pergilah bersiar-siar sekitar shah alam dan sekitarnya... besalah.. petang2 dalam kul 4.30 petang camtu kan elok kalau pegi bersiar2 sambil riadah... hohohoho...

kitorang g masjid selangor!!! lalu je sebenarnya....

 jalan agak sesak jugaklah....





 sempat g shoot dau tiga gambar pasal sukan komawel... dah lama benda nie masih kukuh lagi kat bulatan kayangan tu... herm....




cuaca time tu agak mendung gaklah... seolah-olah nak hujan... tapi xpa... kitorang na bersiar2 dalam tempat berbumbung je...







tibe2 nampak jambatan Pulau Pinang... huhuhu... hahahah.. teringat esaimen aku time tu.. ada kaitan ngan pulau pinang... hahahah...

nilah abg tu... huhuhu... ke sana kemari dengan dia je zarina ni.. haish... kesian dia... tapi xpa.. pahala kan... hahahahahah...


tibe kat trafic light... ada lak dua orang minah ni lalu kat depan keta.. aku apa lagi.. snap jelah.. tapi malangnya dapat snap dari belakang je... huhuhu... xsengaja gurl... sowi!



jeng2... dah sampai... katne aku g nie???tekalah...

 nak tau ker??? tengok video nie k...

dah tau dah??? hahahah.. sendiri mau ingat lah..

dah tibe masanya aku nak round2 then ambik gambar...











time2 pusing2 tu... ada lak jumpa dua tiga benda nie.. aku pun apa lagi... rakam lah... huhuhuhu




baru aku tahu rupanya kat Malaysia nie ada gak tempat macam nie kan... apa??? suka hati aku lah baru tahu kan... at least aku dah tengok ngan mata aku sendiri... ko dah tengok ka?? hahahahah
aku marah ngan sapa nie???



yang bestnya ada lak persembahan ni... huhu... aku pun layan jelah... then rakam apa yang patut...

dalam aku ting tong jalan2 nie... terlintas lak di pikiran nak tengok wayang... hahahaha... wayang apa??? the green hornet... hahahah!!! aku nak pecah perut je tengok citer tu... first time tengok dalam  3D... huhuhu... rasa macam puas gaklah... sebab nampak lain dari biasa kan... sorylah kalau aku sedikit jakun... tapi memang xpernah sebelum nie... huhuhu... korang janganlah plak mau mengata n mgutuk aku lak... masing2 ada tahap perkembangannya kan.. huhuhu... 

dah pukul 9....!!!
kirotang pun balik semula ke UKM... sebelum sampai tu... semua perut rasa lapar.. so, berhenti makanlah kejap... kat mana entah... janji aku melantak nasi... dah lapar sangat!!!!


lapar sangat ke zarina oit!!!!




hah!!! xlarat nak cerita detail2... penat... tapi xbleh tido lak... huhuhu... ok.. dah pukul 3.33 pagi... sampai sini dulu k... jumpa lagi di entry akan datang... 


SAYA SAYANG DIRI SAYA!!!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...