Konco-konco

Jumaat, 4 Februari 2011

makan2.. kenyang2..

eeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......

kenyang!!!!

hahahaha.... first2 ayat je dah rasa kenyang... napa nie???

hahaha... sebab semalam makan masakan seseorang.. eh, bukan seseorang la... dua tiga orang punye masakan... huhuhu... tapi aku bayar tau!!! kena cas RM10 lagi korang tau,.. kecik darah tol dorang tu... tapi xpa... yang penting dorang masakkan makanan yang aku suka makan... huhu.. ada dua part k... meh kita tinjau sama2 k...

PART 1

nilah tukang masak aku...
tq2... 
sebenarnya, time nie dorang nak wat jahat kat aku... dorang nak makan sendiri2 je... tibe2 aku kol lak zarina... eh, zarina kol aku... hahaha... silap ko lah zarina... sapa suruh kol... aku apa lagi...
-AKU NAK JUGAK... JOM MAKAN SAMA2... aku kata aku belum makan... padahal aku dah ngap AYAM MASAK PEDAS N NASI PUTIH kat cafe time tu... cepat2 aku makan then g tempat diorang makan lagi... pastu, time kat sana bajet diet makan sikit konon... hahahaha... padan muka dorang kena tipu..!!!! hahahaha.... 

kicap kegemaran nad!!! nad yang tudung hitam tu hah...

ni lah nad... ketua program band ktho utk fessat!!! suara dia sedap!!
macam kicap jalen dia tu... huhuh..
nad...
APA BUAI2 TU??!!

ZARINA!!! KO MAKAN KE MENCEKIK???!! bayak siut
pinggan tu...


time2 makan tu kami buat aksi2 xsenonoh n kurang sopan....
then..... ada lak CCTV kat situ....
Apa lagi... buat2 cover la plak.. lalu nad pun nak bagi sedap hati... JANGAN RISAULAH... CCTV TU TAK BERFUNGSI!!! hahahahaha...

nilah tempat makan baru....cafe nawaja...
nawaja tu apa???
NAD+JAWA+PIJA... hahahaha

PART 2

part dua ni lak waktu malam... huhuhu.. jeng2!!!


telur dadar... cendawan masak cili padi....

ada sosej lagi....

sosej amsak pedas....

ni lak nad rasa pedas... ouch!!


yang tudung coklat tu pija...
rajin dia sendukkan nasi tuk aku...


paling xboleh tahan... nasi xcukup... sampai beli kat cafe.... kejadahnya!!! hahahaha

licin kan... hahahaha... sodap bro....









dalam keasyikkan makan tu... tiba2 tetamu tidak diundang datang... hahaha... kira tetamu jemputan lah nie... tapi bukan rezeki beliau... semua dah habis baru sampai... hahahaha... gambar kena blur sikit supaya identitinya tidak terdedah sebab DIA NI BAHAYA... HUHUHU... ada sorang lagi yang datang time tu.. tapi xtersnap lak wajahnya... hahaha... klah... aku lapar nie... tengah tunggu makan tengah hari yang zarina masak untuk aku... hahahaha...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...