Konco-konco

Rabu, 22 Disember 2010

outstation


Assalamualaikum... Mesti korang herankan kenapa aku tiba2 buka entry kali nie dengan video ni kan.... Dan korang mesti tertanya-tanya sapakah penyanyi yang menyanyi lagu di atas kan... sebenarnya itulah Hafiz Hamidun... Yup, Hafiz Hamidun. Penyanyi nasyid yang mempunyai kelunakan suara setanding dengan artis-artis yang lain. Sebenarnya, aku saja jak post video ni sebab aku nak promosi tentang dia ni kat korang semua. Bebaru ni ingat lagi tak aku ada buat entri yang Hafiz Hamidun berhubung dengan aku?? Ingat x?? Sebenarnya, akan datang ni dalam bulan Februari, Kolej aku nak buat hari keluarga. Tapi nama Hari Keluarga tu dah tak komersial sangat lah buat masa nie. So, nama glamour bagi Hari Keluarga tu Fessat!! Fessat tu apa?? Hahahaha!! Fessat tu kalau nak tahu Festival Sanjungan Satria! Nama nya pelik sikitlah sebab kolej ni kan Kolej Palapes!! huhuhu... Tapi aku bukan palapes ok!  hahaha! kepada yang tak paham dengan istilah2 kat atas ni, Janganlah cuba untuk memahaminya sebab aku sendiri pun xtau apa aku taip ni dan kenapa aku taip semua nie?? sebab awal subuh rasa boring kot!!! hahahaha...

semalam hari yang sedikit menggembirakan diri, jiwa, hati dan nurani serta sanubari aku. Kenapa?? Hahahaha... Rahsia!! Kikikiki!!! Semalam meeting ngan Felda Trolak Timur... Hasil perbincangan tu, aku dapat capai sasaran meeting tu! Adalah benda2 yang dibincangkan!! Xperlu kowt korang semua nak tahu kat sini... hahahahaha... Apapun, hepi gaklah sebab sepanjang hari tu memang hangat dengan telatah nakal aku... Apayang aku buat?? Wey, korang yang ikut sekali tu jangan bagitau sesiapa tau pasal kejadian sepanjang hari semalam... Terutama pada orang yang kita umpat dan kutuk tu... Hahahahaha.... Korang tengoklah sepanjagn perjalanan dan Meeting semalam yang melegakan hati aku!!

huhuh... ni Geng Senget! ni dah kena marah ni baru tukar posing...
Raudah tak habis2 dengan peace budak2 dia tu!! aduyai..
Aman lak macam besalah.. Gebu pipi dia je nak tayang.. mentang2 aku xgebu...

Bersama Felo Pemantau! Cik Nas!

Felo@Bakal Pengetua! Azlan Abbas! Ok Bah Kalau Kau!

sementara menunggu giliran meeting..
Hebat Trolak Timur nie, Nak meeting pun ikut Q!!

Apa lagi! Kebetulan ada wifi! hambik ko aku online secara haram!


A

B

 Jap2... Korang nampak x gambar A dan B kat atas nie... Syafiq wat awal di hampir2 tengah hari semalam... time dia ambik gambar je, mesti xda flash... akibatnya gelap... tapi kalau aku n azlan yang ambik ada je flash!! bukan sekali dia buat... banyak kali lak tu tukar2 tangan!! Hahahahaha!!



sekitar meeting!

kanan sekali tu En Rahim! Felo!

Tengah2 tu Tuan Haji Rosli! Pengurus Felda!

tinjau2 kawasan!




di Trolak Utara, buat arrangement ngan pengusaha IKS!



huhuhu... best gaklah perjalan dengan penuh kegembiraan!!

ni untuk korang lagi... lagi Hafiz Hamidun!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...