Konco-konco

Selasa, 30 November 2010

N3 1

huhuhu...
selepas terkuburnya belok aku yang lama... aku mulakan semula kegiatan belokku dengan mencipta satu lagi belok yang baru... huhuhu[my peberet word]... ntah la napa teringin plak mau membelok lagi... sebab bowling boring kot[cakap semenanjung plak]...

ari ni sejak pagi tadi aku manage [betulka ejaan omputih aku ni?] belok aku nie... cari-cari kat blog-blog belok-belok orang lain... akhirnya siap gak belok aku nie... 

sebelum tu aku nak pekenalkan luk sapa aku ok... adaka orang mau kenal sama aku jugak nie?? HAHAHA JGN GELAK!

HAHAHA... nilah wajah akoo... hahahaha... mencem x??? 
cukup stakat ni dulu k... nanti kalau ada time aku conteng-conteng coret-coret lagi tinta aku kat belok ni ok...

ada pertanyaan tentang aku jaz link jak to http://formspring.me/megikari

p/s: salam kenal dunia!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...